27 ago. 2015

Ànsies...

Sóc una ànsies! (Bé, d'acord, una ansiosa, en català correcte). 

Però ho he tornat a fer. Culpa del màrqueting editorial ben fet que està en dansa des de principis d'estiu. I meva, que no tinc espera.

Avui es posava a la venda la continuació de la saga "Millennium": "El que no et mata et fa més fort". I jo, a les 10:30, ja el tenia. Encara no l'havien col·locat ni a les prestatgeries de la llibreria!

Però és que sóc fan de Lisbeth Salander, no ho puc evitar. Posats a fer comparacions, crec que si Sherlock Holmes és el personatge literari per excel·lència de finals del segle XIX, la Lisbeth Salander ho és dels inicis d'aquest segle XXI.

He agafat el llibre una mica amb el cor encongit, i amb el temor de si l'escriptor "a sou" contractat pels successors de l'Stieg Larsson, David Lagercrantz, haurà sabut troba el to i donar una continuïtat creïble a la saga. Espero, sobretot, que la Lisbeth segueixi essent la Lisbeth.

En tot cas, aquesta tarda començo a llegir-lo. Fins que no me l'acabi estaré desapareguda i desconnectada de pràcticament tot i tothom. Que ningú em busqui fins d'aquí 652 pàgines.

-----

No hay comentarios: